.comment-link {margin-left:.6em;}
I fyrverkeriernas tid
lördag, april 03, 2004
 
På en järnvägsbank i Mocejon, mellan Madrid och Sevilla, hittade igår en järnvägsanställd en bomb. Fyndet kom lägligt eftersom NATO just igår brände av glittrande fyrverkerier för att markera att ett antal nya stater upptagits som medlemmar i militäralliansen. Fyndet i Mocejon fick de församlade försvarsministrarna att meddela världen att de europeiska länderna och våra vänner på andra sidan Atlanten avser att utöka underrättelsearbetet.
Eftersom våra vänner är den som part som reellt, dock inte formellt, bestämmer i NATO kan det i detta sammanhang vara på sin plats att erinra om dokumentet ’The National Security Strategy’, publicerad september 2002. Där står att våra vänner har för avsikt att inte acceptera någon som helst annan stat på denna jord som säkerhetspolitiskt likvärdig Guds utvalda krigare från Nordamerika. Den icke-valde presidenten har även fastslagit den kejserliga rätten att ’i förebyggande syfte’ angripa varje nation man unilateralt anser kunna segla upp som en konkurrent till Guds utvalda krigare från Nordamerika.
I denna verksamhet har den icke-valde presidenten fastslagit att i kampen för att ’utrota ondskan’ har man både Historien och Gud på sin sida. Omnämnandet av FN och folkrätt sker endast i föregående och då enbart som verktyg för våra vänner att driva genom Die Endlösung.
Detta är sålunda den övergripande strategin för de 350 000 soldater våra vänner placerat i världen. Det är också den målsättning som vägleder våra vänners arbete i NATO tillsammans med deras europeiska vasaller.
I denna tidiga morgon lyss jag till det sakta knirkandet.
Världshjulet rör sig.
Vad finns att göra annat än att lyfta en kopp kaffe och utbringa en skål för den arma mänskligheten?
 
Comments: Skicka en kommentar


Det är som Plinius säger: varje människa är ett utmärkt undervisningsmaterial för sig själv om hon kan spionera närgånget på sig själv.

Montaigne II:71

ARCHIVES


Powered by Blogger